Nova Godina, nova web stranica

Nova Godina, nova web stranica

Suprotno svim mojim osobnim očekivanjima, ove Nove godine nisam se opteretila niti jednom jedinom ‘novogodišnjom odlukom’ koju bih uredno prekršila prije nego što bi prvi tjedan siječnja uopće završio. Budimo iskreni, radije bih žvakala vlastitu ruku do kostiju nego prestala žvakati slatko, a kako ne pušim i ne pijem, nisam se imala čime zavaravati.

Pa, možda vježbanjem, ali ono, vježbala sam 3 dana pa 3 nisam. Svejedno se broji.

Umjesto svega toga, posjetila sam obitelj, sjajno se zabavila (temperatura 38,5 na Badnjak i Božić, 2 dana nisam spavala od grlobolje), dobila odličnu novu terapiju protiv  bijesnih alergija koje mi od 2004. godine sustavno pokušavaju uništiti život (hvala, dr. Živiću!) i – osvježila stranicu (hvala, ljubavi!). Ne samo da je estetski ula-la nego je i prevedena na engleski jezik, što me dovodi korak bliže globalnoj publici, ili barem tom jednom nesretniku koji je sasvim slučajno naletio na moju stranicu i sad ne zna što dalje – Hey you, welcome! Glad you’re here! Thanx, tnx ili kako već današnja mlađarija govori. TX.

Unatoč ignoriranju novogodišnjih odluka, ipak imam planove za ovu godinu. Možda su još nepouzdani i sramežljivi, ali raduju me i guraju naprijed, a novogodišnje odluke to ne čine. Proširiti posao, objaviti 4 knjige i putovati nekamo zvuči ambiciozno, ali kada se radi o brojevima, 2018 izgleda tako matematički primamljivo i moćno, da sam sigurna kako iza nje stoji neka kineska tajna koja mi obećava putovanje na prvu koloniju na Marsu, nasljeđe u obliku milijunskog bankovnog računa od umiruće pratete iz Francuske, sreću samih irskih vilenjaka i svjetsku slavu zahvaljujući kojoj bi se Tom Hardy tresao kada bi MENI prišao da se upoznamo. Toliko dobro izgleda 2018!

U svakom slučaju, s velikim ću užitkom pokušati ostvariti svoje planove i uživati u svakom danu ove godine, a isto želim i vama – pa, zašto ne početi s mojom stranicom? Svratite.

You too, poor unsuspecting bastard. Stick around. TX.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *